Veckans inspiration

Jag har en tid gått till och från i en slags tomhetskänsla rent inspirationsmässig. Känns inte som att något direkt lockar och jag tror därför att jag behöver pausa från alla intryck ett tag för att bara gå in i mig själv och hitta det som faktiskt finns där och som är JAG, men som tyvärr just nu känns blockerat. En god influens som balanserat upp och som har gett mig en härlig boost den här veckan är fotografen bakom dessa bilder....

Foto | Line Thit klein

....danska fotografen Line Thit Klein som just nu är på resande fot i Karibien. Hon bjuder i sitt Instagramflöde på ett antal riktigt härliga bilder därifrån som fått mig att vidga mitt kreativa sinne för några sekunder. Line är verkligen fenomenal på Lifestyle och jag gillar kombon resor, naturupplevelser, mat, inredning, och mode. Allt det där som kan fylla våra liv med en guldkant så länge det konsumeras med balans.

Jag tar med mig hennes inspiration som en energi till avkopplande påskdagar med  familj och vänner, där jag på riktigt hoppas på att ta fram vad jag själv har där inne.

Kram D