Veckans stilleben | Nyanser av ute och inne

I dag jobbar jag i min studio med lite olika småprojekt och jag måste säga att jag verkligen känner mig privilegierad att ha möjligheten till en egen fotoatljé. Här uppe blev det en installation som speglar min stil i årets uteliv. Bag_grass_TellmemoreCandle light_yardetcBag_grass_Tellmemore 2Foto | Daniella Witte

Utelivet präglar mig mycket nu och så även i mina jobb jag gör. Färgerna ute nyanserar och går i grått som sten, svart som jord, brunt som rost och trä, grönt och mörkrött som en del av växtligheten. Jag kan inte få nog av att titta på den röda lönnens blad mot den grå väggen. Så snyggt!!

Både färgkombinationen och materialen jobbar jag med i min interiör också fast då med lite blått som accent. Så snart poolen är klar kommer även en mörkblå/grön göra sig hörd ute. Tror det kommer bli magiskt.

Jag har alltid en tanke om att allt ska hänga ihop. I mitt eget hem stör det mig väldigt när den röda tråden inte finns där. Jobbigt när man som jag titt som tätt håller på att ändra om och aldrig hinner få klart projektet. Tack och lov har jag lärt mig att koppla bort det när tiden inte räcker till att hålla balansen på topp. Inredning ska vara roligt, inte en press som får en att ligga vaken om nätterna ;)

I bilderna i dag har jag använt mig av lite rekvisita från min shop. Den är under uppbyggnad igen så kika gärna in!!

 

Kram Daniella