Min hushistoria - del 2

Vilket vinterväder vi fått. Är det inte härligt när vårt annars gråa landskap blir vitt och sprider ljus?

Tanken var att jag i dag skulle visa vårt första stora projekt. Men.......50 -tals villan vars bilder vi så ordentligt laddat ner på cd och sedan packat ner i någon fin flyttlåda står någonstans i källaren. Jag hittar inte bilderna just nu och har varit något stressad över detta men fler tillfällen kommer och jag ska därför visa er det någon av de kommande torsdagarna.

Idag presenterar jag i stället vårt antagligen största projekt hittills. En 40 -tals villa i 1,5 plan som ingen annan än vi ville köpa och som fick en ordentlig ansiktslyftning av oss.
Huset var 125 kvm och säkert det fulaste på marknaden just då:) Vi tittade inte på utseendet utan koncentrerade oss på hur villan var placerad på tomten i förhållande till väderstreck och om det fanns möjligheter till en utbyggnad.
Allt stämde och vi var med hus närmsta veckan efter det att vi varit på visning.

Så här blev det............Gamla eternit fasaden revs och vi lät oss mura upp helt nya stenväggar.
De nya fönsterna blev i lite äldre karaktär med spröjs och högre mått.Gamla huset fick en helt ny planlösning och de
"mysiga" heltäckningsmattorna byttes ut mot vitoljade askplank.Jag kan tänka mig att ni är intresserade av att se mer av huset och eftersom vi var med i Hus & Hem förra året länkar jag er till de bilderna här.

Ha en fin vinterdag!
Kram Daniella