STARTER







.

Hej på er! Vi har haft vår efterlängtade kräftpremiär i veckan. 
 Här har ni familjen som verkligen älskar kräftor och alla goda tillbehör som hör till. 
Inför vår premiär inspirerades jag av senaste Elle mat & vin och 
gjorde bl a en fruktansvärt god kantarelltoast som jag kan 
rekommendera som en perfekt förrätt till kräftgillet.

Här kommer receptet:


Kantarelltoast 4 pers

2 msk pinjenötter ,4 skivor surdegsbröd, 300 g kantareller
1 msk smör, en bit parmesan, flingsalt
svartpeppar från kvarn, färsk timjan

Rosta brödskivorna i ugnenoch pinjenötterna i en torr stekpanna.
Stek under tiden kantarellerna i smör. Lägg sedan
brödskivorna på varsin tallrik och lägg på 
kantarellerna, salt och peppar.
Hyvla till sist en stor skiva parmesan på varje 
toast och toppa med ett par kvistar färsk timjan.

Smaklig spis!


.







.

Fredagsmys till er!

Kram D