MY SUNDAY
Foto: Daniella Witte


.

I dag njuter vi här hemma av att vara lediga denna fina höstdag. Hela familjen gick ut i
 trädgården direkt efter frukost för att bara vara ute och skrota, och till lunch blev det 
grillad korv i solen. Jätte mysigt!

Mina två första veckor med butiken har varit över all förväntan. 
Att så många nyfikna och trevliga kunder skulle hitta hit och dessutom också verkat gilla mitt koncept hade jag faktiskt inte riktigt föreställt mig. Tack är väl det minsta jag kan säga till alla er som varit här och gjort min start till något riktigt värdefullt. Trots att jag nu känner att jag behöver ta igen mig lite är jag fylld av den energi och drivkraft som ni faktiskt gett mig och som jag verkligen behöver för att fortsätta min resa som ännu har många destinationer kvar att besöka:) Det här är ju bara början!

.
Foto: Daniella Witte


.

Fin höstdag till er!

Kram D