JUST A REFLECTIONFoto: Daniella Witte


.

I dag känner jag lugn efter en väldigt rolig men intensiv jobbperiod. Första söndagen i 
november gör jag därför till en dag fylld med lite syprojekt, sortering i lådor och bakning.
Det här är sysslor som jag gillar och ser som ren avkoppling men som inte tiden
 har räckt till på väldigt länge. Texten på vår nymålade vägg i matrummet
står lite för oss och vår livsfilosofi här hemma. Vi gör det vi brinner för utan att påverkas av vad alla andra tycker. Nu för tiden kör vi bara på men det har funnits stunder förr då vi fått kämpa med att inte påverkas av utomståendes åsikter. Vilket många gånger bara slutat med osäkerhet och beslutsamhetsångest. Att med ödmjukhet nu lyssna på den inre rösten och leva efter den är en stor vinst både för mig själv och min familj.
För mig är det en del av var lyckan sitter:)

.Foto: Daniella Witte


.

Önskar er en fin söndag!

/ Daniella