DIY FOR X-MASFoto: Daniella Witte


-


Även om mitt schema är fullproppat just nu måste jag klämma in lite avkoppling och den gick i går till ett DIY som jag i dag har glädjen att visa er. Utav tre olika traditionella trästjärnor som jag fyndat på loppis har jag med svart sprayfärg skapat en adventsdekoration som jag det här året ska låta hänga
 i grupp och pryda min vägg. -Personligt, billigt och framförallt lätt som en plätt att göra på egen hand:)

Äntligen har en del av nyheterna från By Nord kommit hem till butiken!  Den grårandiga ullpläden,
kottar i silver och fågelholken i porslin tillhör mina favoriter och har hunnit flyttat in här
 hemma. Känner redan att de har förädlat rummet:)

Although my schedule is packed right now I have to squeeze in a little relaxation and it went yesterday to a DIYwhich I now have the pleasureto show you.
 Of the three traditional stars in tree I bargain-hunting at flea marketsI have with black spray paint created a Christmas decoration that I have this year will be hanged in groups and adornmy wall-Personal, cheap and above all easy as pie to make on your own:)

Finally, some of the news from the By Nord come back to the storeThe gray striped wool blanket, cones silver and bird nest in china 
belongs to my favorites and has had moved into this home that I already know has refined the room


-


-

Min butik har öppet ons-fre 14-18 & lör 11-16!


Kram & ha en fortsatt fin dag!

Daniella