2011/2012

 Foto: Daniella Witte

.

Vaknade till en frostig och vacker nyårsafton som vi ska fira med goda vänner här hemma.
Med mycket framåtanda ser jag fram emot år 2012.............mycket planer finns men mer om det när helgen är över. Nu önskar jag er ett gott slut och ett stort lycka till med allt ni har framför er.
Ett stort tack för ert fina engagemang i min blogg och för min uppstart av butik och allt .
Ni är en stor del i att jag tycker det här är så himla roligt;)

Awoke to a frosty and beautiful New Year's Eve as we celebrate with good friendshere at home.
With much ambition, I look forward to in 2012 ............. very plans are, but more on that when the weekend is over. Now, I wish you a happy ending and a good luckwith everything you have before youThank you for your great commitment in my blog. It makes me always think this is so damn funny.

.
Foto: Daniella Witte


Allt gott till er!