GREETINGS, SWEET TBL, DIY & THE WINNERFoto: Daniella Witte

-

Dan före dan och jag känner mig i dag både förväntansfull och glad över att det snart är jul tillsammans med familjen:) I sista minut har jag även fått till ett litet jul - DIY till vårt gottebord som bara står och väntar på godiset som ska bakas i kväll. Mitt DIY blev snöliknande bollar tillverkade av silkespapper och ett ullsnöre. 
 Lätt och dekorativt!

The day before the day and I feel today both excited and happy that it is almost Christmas with the family:) in the last minute, I have also received a small Christmas - DIY to our candytable by just standing and waiting for the treats to bebaked in the evening. My DIY became snow-like balls made of tissue paper and awool string. 
Lightweight and decorative!

-

Foto: Daniella Witte


-Nu mina vänner önskar jag er en riktigt skön julhelg så ses vi under jullovet igen.

VARM KRAM TILL ER FRÅN MIG!

-
.........och här vinnaren av den snygga ullponchon:

STORT GRATTIS ICA CARLSSON!

-Maila din adress till mig så sänder jag till dig! Kram