MY NEW OWLFoto: Daniella Witte

-

Tack för alla fina hälsningar i mitt förra inlägg. Det ska verkligen bli spännande att se hur Sköna hem kommer publicera mina bilder :) -Av alla utlottningar som florerade i bloggvärlden innan jul hann jag ta chansen till vinst i två av dem. En var hos en av mina favoritbloggerskor där jag min själ o dá gick och vann den här helt fantastiskt fina printen "OWL" av Hanne Louise Nielsen. Naturinspirerad som jag är passar den dessutom väldigt bra både i stil och färg här hemma.  Jag är såå nöjd..............mitt i prick!

Of all the sweepstakes that flourished in the blogosphere before Christmas, he, Itake the chance to win two of them.
One was with one of my favorite bloggers where I went and won thisquite fabulous printer "OWL" by Hanne Louise Nielsen. Nature Inspired as I am fit, it also very well both in style and color at home. Right on target!

-
Foto: Daniella Witte


-

Fin mellandag till er!

Kram Daniella