PHOTOSHOTS & WHITE TULIPS
Photo: Daniella Witte


Nu i mellandagarna jobbar jag men i dag har jag varit tvungen att vila mig innan butiken
 öppnar då min hälsa inte riktigt är med mig. Vanlig förkylning på G tror jag...............
Lite vita tulpaner har fått flytta in nu så här i mellandagarna. Det får mig att tänka att den ljusa tiden är på väg. Tänkte också tipsa er om att vårt hem som jag själv plåtat kommer vara med i februarinumret av Sköna hem och en sneak peak av det hittar ni redan i den senaste utgåvan. "Sveriges vackraste vinterhem", inte illa för mitt första riktiga fotojobb ;)

Now in the days work but today I had to rest me before the store opens when my health is not really with me. Common cold, I think ...............
A little white tulips have had to move in now in the day. It makes me think that the bright time is coming. Thought also tell you that our home that I photograph will beincluded in the February issue of Sköna hem and a sneak peak of it can be found already in the latest edition. "Sweden's most beautiful winter home", not bad for my first real photo shoot;)
Photo: Daniella Witte

.


God fortsättning önskar jag er!

Kram Daniella