GREEN & METAL


Foto: Daniella Witte

-

I dag fick jag glädjen att i få känna lite vår i luften! Har varit på ett foto & stylingjobb som just skulle andas vår och sommar. Den här krispiga gröna färgen kommer helt klart bli min min vårfärg här hemma också. Den både ger mig energi och glädjerus:) -Ni lägger väl märke till de magiska pyramiderna i metall?? Annaleena´s hantverk Pyramiden och Diamanten (diamanten får ni se i morgon) har jag den stora äran att få sälja i min butik Inreda Utreda (som öppnar snart igen) och i går kom min efterlängtade beställning som redan fick vara med på jobb i dag. Älskar dem! Glasflaskan är också från min butik.

Today I had the pleasure to get to know a little spring in the airHas been on a photo & styling job that just might breathe the spring and summer.This crisp green color will definitely be my my spring colors here at home too. It both gives me energy and euphoria:)-You do well to mark the magic of the pyramids of metal? Anna Leena's craft pyramid and diamond(diamond, you will see in the morning), I have the honor to sell in my shop(opening soonand yesterday was my order has already got to the job todayLove them!

-
-

Må gott!

Kram Daniella