HAPPY AND WHITEFoto: Daniella Witte

-

Måste bara börja med att tacka alla er för den uppmärksamhet ni gjort kring mitt reportage i Sköna hem. Ni är fantastiska!
 -I dag ser jag fram emot en skön fredagskväll efter att ha jobbat mesta delen av veckan mot den här vackert vitputsade väggen. Inte så mycket socialt utbyte direkt men dock så utvecklande. Det är min webbutik Inreda Utreda som står i fokus nu och kameran och jag samarbetar för fullt för att få fram alla  bilderna. Trivs ju bäst när jag får göra min egen grej så därför ska både inspirationsbilder och produktbilder plåtas av mig. Än är det rätt mycket kvar att göra men visionen finns kvar att allt ska vara klart i februari;) 

Just have to start by thanking all of you for the attention you have done onmy story in Sköna hem. You are amazing! -Today, I look forward to a nice Friday night after working most of the week on this white wall. It is myonline store Inreda Utreda which are the focus right now and the camera and I work full speed to get the right images. Thrives best coursewhen I get to do my own thing so why should both inspirational images and product images plates of me. It is still a lot left to do but the vision is still everything to be ready in February;)

-Foto: Daniella Witte

-


Happy FRIDAY my friend´s!