IT´S HERE+

För några månader sedan skrev jag om ett fotoreportage jag och duktiga journalisten Suzanna Nilson gjort för Sköna hem. I går damp den ner i brevlådan och jag måste erkänna att jag var nervös när jag skulle öppna tidningen.....det hade jag inte behövt vara då jag verkligen, verkligen blev nöjd med mitt första fotojobb för en en av sveriges största inredningsmagasin. Tjohoo, så härligt det känns!!-Tack till alla er som redan hunnit gratulera mig och ett speciellt tack till Ulrika som redan hunnit skriva i sin fina blogg om mig och mitt jobb. Jätte fint!

A few months ago I wrote about a reportage photography I and talentedjournalist Suzanna Nilson sold to Sweet Home. Yesterday it tumbleddown into the mailbox and I have to admit I was nervous when I would open the tray ................ I had not had to be when I really, really happy with the my first photo shoot for one of the largest interior design magazines.Tjohoo, so it feels great-Thanks to everyone who already had time to congratulate me and a special thanks to Ulrika has already managed to write in his fine blogabout me and my job. Really nice!

+


+


Kram Daniella