MAISON ET OBJET . . . .


 Foto: Daniella Witte

+

En mycket välorganiserad mässa med hög kvalitet som gav mig precis det jag var ute efter!
-Det var en kort summering av Maison & Objet i Paris som jag besökte i går. Mitt mål med dagen var att hitta nya produkter till min butik, insupa inspiration som jag skulle arkivera med min kamera. -Jag fick både produkterna och inspirationen men bilderna blev inte så många av då det tyvärr var förbjudet att fotografera. Bilderna ni ser bad jag om lov innan jag tog med min telefon. Bättre än inget eller hur? Elle Deco´s restaurang var en av favoriterna.
 När den snygga enkelheten får tala. I like!!

A very well organized show with high quality that gave me exactly what I was after-There was a brief summary of Maison & Objet in Paris which I visited yesterday. My goal of the day was to find new products to my shopsoak up theinspiration that I would file with my camera-got both products andinspiration, but the pictures were not very many of which, unfortunately,was forbidden to photographThe pictures you see, I asked for permissionbefore I didBetter than nothing right? Elle Deco's restaurant was one of the favoritesWhen the sleek simplicity of a speech. I like!Foto: Daniella Witte

Här Arxe´s monter där det modern/rustika möter industri i fräsch färgskala som jag aldrig tycks tröttna på:) Mässan hade allt och när vi gick där insåg jag hur litet sverige är. Det finns verkligen en stor värld utanför vår lilla bubbla. Tysk design överraskade mig i flera montrar och en av dem kommer jag köpa in av till butiken. 
Nedan ser ni ett smakprov;)

Here Arxe's booth where the modern / rustic meets industrial in a freshcolor palette that I never seem to tire of:) Fair had it all and when we went there, I realized how little is SwedenThere really is a big world outsideour little bubble. German design surprised me in several booths and one of them, I will buy in to the store. Below you can see a sample;)

Foto: Daniella Witte


+

Mer från Paris blir det här på bloggen framöver! Nu är det nattning av mina finaste pojkar som jag saknat såå när jag varit borta. 


Kram på er så länge!

/D