SOLID MIXFoto: Daniella Witte


+

Organskt, återvunnet och gediget i en snygg blandning är mitt tema i dag!

Den här veckans jobb innebär bl.a inköp av ny fin design till Inreda Utreda. Jag ska nämligen utöka mitt sortiment med snygga och hållbara möbler som på ett fint sätt ska vara som en bas i min butik.Gedigna och tidlösa material som ska kännas moderna länge brinner jag för och det utgår jag från
när jag handplockar mitt urval av produkter. Att blanda det råa med det fina får en härlig känsla som te x den här kombinationen: sten, trä och glas med ett så viktigt organskt pricken över i.  I like!

Organic, recycled and solid in a stylish mix is my theme todayThis week's job involves among other things, the purchase of new fin design toInvestigate Makeover. I will expand namely middle range of stylish and durable furniture in a nice way to be like a bass in my shop.Solid and timeless material that should feel modern long passion for me and I assume when I hand pick my choice of products. To mix the raw with the fine, a wonderful feeling that for exampel sanding this combination: stone, wood and glass with such an important organic dot over the i. I like!

+


Foto: Daniella Witte

-

Kram på er! /Daniella