GLASS


 Foto: Daniella Witte

-

-Ja vad vore inredningen utan glas? Förmodligen väldigt torrt, livlöst och ointressant för våra sinnen. -Jag som gillar att experimentera med de mörka tonerna och i lite tyngre material känner alltid att jag behöver glaset för att lyfta, ge liv och fräsha upp det ögat ska vila på. Den här installationen har jag gjort speciellt för Fabriken´s tema och förutom att den ska förmedla budskapet GLAS ville jag få in en känsla av sol och värme. -Passande kan jag säga, då både min kropp och själ törstar efter ljumna vindar nu. Så håll till godo ni med;)

-Well, what would be the interior without glassesProbably very dry, lifelessand dull the senses. -who like to experiment with the dark tones and a little heavier material always feel that I need the glass to lift, revive and refresh theeye to rest upon. This setup I've made specifically for the Fabriken´s theme,except it will convey the message GLASS, I wanted to get a sense of sun and heat-Pat, I can say, as both my body and soul thirsts for tepid winds now. 


Kram Daniella