GOOD ENERGY


Foto: Daniella Witte

.

 Hemkommen från en minisemester med familjen i naturen och Småland känner jag mig precis så utvilad som jag önskade jag skulle vara. En skön känsla! I morgon kan jag öppna butiken med en härlig energi och jag ser verkligen fram emot att tillbringa hela helgen där och med er som kommer förbi. Öppettiderna är: Tors, Fre 11-18 & Lör, Sön 11-16. Inreda Utreda hittar ni på Vinstorpsvägen 47 i Lomma .Välkomna!

Returning home from a mini vacation with the family in Småland, I feel just as refreshed as I hoped I would be. A great feelingTomorrow, I can open the store with a wonderful energy and I am really looking forward to spend the weekendthere with you that will passOpening hours: Thu, Fri 11-18 &
Sat, Sun 11-16.Inreda Utreda available at Vinstorpsvägen 47 of Lomma. Welcome!
.

Foto: Daniella Witte


Fin kväll till er!