HEALTHY DECISION+


Det här är en del av min ansökan till Lotta Agaton´s kurs på Beckmans som jag skickade in  för drygt en månad sedan. Eftersom jag inte nämnt något mer om detta undrar ni säkert vad som hände sen. -Så här är det, jag kom till min lycka in på kursen men efter att glädjen sjunkit in började jag bli stressad av verkligheten som jag insåg inte skulle hålla och att ett dygn faktiskt bara består av 24 timmar. Min kalender var redan fullbokad med jobb så i stället för att hoppa på ytterligare ett tåg tog jag beslutet att inte gå kursen. Det känns faktiskt fortfarande lite surt men samtidigt skönt för nu kan jag fokusera till 100% på familj, webbutik, butik och fotojobb som jag värdesätter väldigt mycket och är oehört tacksam för att jag får ha i mitt liv. Lycka till vill jag säga till alla er som går kursen men speciellt till Lotta som jag beundrar så. -Ha det så himla kul allihopa!!

This is a part of my application to Lotta Agaton's course at Beckmans I sent in forjust over a month ago. Since I have not mentioned anything else about this, you may ask what happened next-How is it, I came to my happiness in the coursebut after that the joy sunk in I began to get stressed out by the person that I knewwould not hold and that one days actually only consists of 24 hours. My calendarwas already fully booked with work so instead of jumping on another train, I took the decision not to take the course. It's actually still a bit sour but good becausenow I can focus 100% on family, shop, webshop and photo shoot that I value very much and is so grateful that I can have in my life. Good luck, let me say to all of you who take the course but especially to Lotta that I admire that. -Have so much fun everyone!

+

Foto: Daniella Witte
+

Trevlig helg till er!

/D