IT GREMINATES


Foto: Daniella Witte
-

Likt det gror i vårlökarna gror det i min butik Inreda Utreda just nu. Jag jobbar på högvarv för att webbutiken och den fysiska butiken ska bli klar till nystarten i slutet av februari. Jag längtar verkligen till jag står där och allt börjar rulla igång. Mer om butiken kommer jag skriva om nästa vecka.............nu är det snart helg vilket ska bli skönt.

Like it germinates in the spring bulbs sprout in my store room decorationInvestigate this time. I'm working flat out to the online store and physical store should be ready to re-launch in late FebruaryI really long to me standing there and everything starts to move up and running. More about the store, I will write about next week ............. now it's almost weekend which will be nice.

-

Foto: Daniella Witte

-

Hej så länge! / D