A PERFECTLY IMPERFECT PLACE


Foto: Daniella Witte

-

Jag har ju massor av bilder kvar att visa er från Paris och en av mina favoritbutiker där. -Japp, det är den perfekt operfekta inspirationeskällan och livsstilsbutiken Merci jag pratar om. Det är väldigt svårt att inte gilla detta ställe då det enligt min känsla när jag var där borde nå fram till nästan alla individer på ett eller annat sätt..................och lyckas man med det har man verkligen vunnit med sitt koncept. Hoppas ni ska gilla lika mycket som jag!

I have lots of pictures left to show you from Paris and one of my favorite stores there. -Yep, that's the perfect imperfect source of inspiration and lifestyle store MerciI'm talking aboutIt's very hard not to like this place when, according to me just have to reach almost all individuals inone way or another .................. and successful man there has certainly been successful with its concept.  I hope you will like it as much as I do!

-Foto: Daniella Witte


-

Håll till godo!

/DAniella