SNAPSHOTS FROM THE STORE


-Daniella Witte Photography-

Har gjort tappra försök hela helgen till att ta några bilder på butiken att visa er................lagom till sista öppetdagen (för den här gången) fick jag tillfälle:) -Å, tack alla ni som förgyllt mina dagar här. Ni har gett mig massor av positiv energi som jag nog kommer lägga på något kreativt i mitt hem kommande vecka.................. så håll utkik;) Solsöndag till er!

Have made valiant attempts throughout the weekend to take some pictures of the store to show you ................ just in time for the last open day (for now), I had occasion :)-Oh thanks to everyone who gilded my days hereYou have given me lots of positive energy that I probably will spend on something creative in my home next week .................. so stay tuned;) Sun Sunday to you!


-Daniella Witte Photography-


/ D