DET HÄR ÄR MIN STIL!


-Daniella Witte Photography-

Hej! Den här gången är det gladeligen min tur att förmedla Fabrikens tema. 

Min stil skulle jag vilja kalla Modern Bohemian Rustik och det för min blanding av raka linjer i grafiskt uttryck som jag mjukar upp med naturens material, färger och former. Det bohemiska kommer in när jag sätter min lite av konstnärliga sida till med något lite slarvit och yvigt eller något som inte är så givet. Jag gillar att experimentera och skapa det oväntade som känns nytt och spännande för ögat. I bland blir det bra i bland blir det mindre bra. Men det viktiga är att det jag skapade var roligt och utvecklande.-Daniella Witte Photography-

-

Husets tidsepok 1907 ska jag inte glömma nämna som såklart sätter en karaktär oavsett vilken stil man har. Jag har valt ut några olika rum som jag vill ska visa att min stil är levande utan att bli orolig Detta för att jag gärna blandar material och jordnära toner i olika struktur och mönster men håller mig strikt till mina utvalda nyanser och försöker med dem hålla balans och harmoni. Endast det gröna i växterna sticker ut som en accentfärg.  Jag har alltid haft inredning som mitt största intresse och min stil har faktiskt alltid varit sådan här men såklart med en viss utveckling genom åren.-


Kram Daniella