HELLO FROM WORKSPACE-Daniella Witte Photography-
-

.......och så här ser mitt arbetsrum ut i dag.........hade som plan att bli något mer färdig innan fotografering men inser någonstans att det blir jag väl aldrig;)  Som jag skrev tidigare älskar jag lampan som F tillverkat. Den känns så rätt här hemma. För att vara kortfattad (har en familj som är hungriga nu) känner jag harmoni och arbetsro här och det var mitt viktigaste mål när vi inredde.

......... had that plan to become somethingmore complete before shooting, but realizes that it is somewhere I never;) As I wrote earlier I love lamp which F manufacturedIt feels so right here at home. Tobe brief (have a family who are hungry now) I feel the harmony and good working atmosphere here and it was my main goal when we decorated.

--Daniella Witte Photography-

-

Önskar er en fortsatt skön kväll!

Kram Daniella