PREMIÄR & FAVORIT NO 1


Foto: Inreda Utreda

-
Yes, nu smäller det! 
Min shop är nu äntligen öppen för er alla och jag är så stolt att över att detta enorma jobb är i hamn. Jag vill varmt tacka Katarina & Joakim Jardenberg för ett fantastiskt jobb med min fina sida och jag vill verkligen rekommendera detta team på alla plan om du funderar på att starta upp en webbsida eller shop. Vilka proffs de har varit från början till slut!

Förra veckan bjöd jag som bekant in min bloggkvintett för frukost i butiken. De alla fick välja varsin favorit ur sortimentet och först ut är Jannice Simplicity som valde hushyllan från Ferm Living. Ett lite oväntat val av Jannice men efter lite eftertänksamhet är detta ett klockrent val i utvecklingen med mörkt trä i hennes redan magiskt fina hem.

-

-Foto: Daniella Witte-


-


Mitt sortiment kommer hela tiden förändras och alla inköp styrs utifrån vad jag gillar och tycker passar till min personliga stil, som inte lägger den stora tyngden i kända varumärken utan i vad som är snyggt i stilen, håller en tidlöshet med det lilla extra och har gedigen kvalitet.  Jag inga stora kvantiteter på varje produkt utan strävar efter förnyelse. Redan den första öppetveckan kommer ni efterhand se att det trillar in nya fina produkter.  Tjohooo vad den här resan ska bli kul!Varmt välkomna att besöka min shop www.inredautreda.se 


-

Kram Daniella