PEACEFUL
-Daniella Witte Photography-

-

Ett söndagslugn har lagt sig över gården och ljuset börjar nå in genom våra fönster efter en väldigt regnig dag. Jag har för en gång skull faktiskt inte brytt mig särskilt mycket om det blöta och gråa där ute då jag känner mig så harmonisk inombords efter en otroligt fin lördag med min tjejliga och så fantastiska vänner......en vänskap som är uppbyggd under väldigt många år och som ingen eller inget kan rucka på någonsin. - Det är så jag känner för den äkta vänskap vi har!

One Sunday calm has settled over the farm and the light is reaching in through our windows, after a very rainy day. I for once actually not bothered much about the wet and gray out there when I feel so harmonious inside after an incredible Saturday with my girlfriend league and so great friends ...... a friendship that is built during many years and that no one or nothing can be eased ever. - This is how Ifeel about true friendship!

See you soon!

/Daniella