.MY SHOP IN BLACK


Photo: Daniella Witte

-

Lampor i 3 modeller som var och en kan användas på 4 olika sätt. Det ni! -Ermert Schäfer GbR upptäckte jag på mässan i Paris och nu har deras produkter landat hos Inreda Utreda. Moderna kvalitetsprodukter där funktion och god design går hand i hand. I like!

En annan nyhet i butiken är neonbokstäverna Y E S som jag också beställde hem i Paris och som jag just nu faktiskt håller på att skruva upp....... Här ser ni efektfulla Y!
Photo: Daniella Witte

-

Vårkläderna är här! -Moderna snitt med miljö och mänskliga rättigheter i fokus är hur man kort kan beskriva Rightious Fashion´s klädkollektioner som jag stolt kan erbjuda mina kunder och som jag också ofta mer än gärna bär själv. Kvaliteten är ljuvlig!

Fin-sakerna hittar ni snart i webbshopen!

Ha det gott! Kram D