WELLNESS BATIK


-Daniella Witte Photography-

-

Lika mycket som jag fick energi i påskhelgen gjorde jag av med minst lika mycket känns det som. Trött är jag men har massor att göra som visserligen är super roliga jobb, och jag borde bara vara tacksam, men luften är ur och jag måste bara inse mitt eget bästa. Att ge mig ut på en lång promenad och följa upp den med att lägga mig rak lång............. 
Batik gillar jag och den här kudden gillar jag jätte mycket. Så fina färger nu i nästan vårtider. Den finns i butiken och du hittar den här om intresse finnes;) I morgon ses vi med nya tag!! Kram kram

As much as I had the energy of the Easter weekend, I made off with at least as much, it feels likeTired am I, but has plenty to do while on a super fun job, and Ishould just be grateful, but the air is out and I just have to realize my own good. To go out on a long walk and follow it up by putting me straight long............. Batik I like and this pillow, I like very much. Such beautiful colors now in almostvårtider. It is available in the store and you will find this of interest exists;)Tomorrow we meet with a new taghug hug-

/Daniella