WISH YOU A HAPPY WEEKEND


-Daniella Witte Photography-

-

Det är inte så många gånger om året jag ställer upp mig framför kameran men nu var det dags att 
fräscha upp min porträttbank....... och med den här bilden vill jag med lite personlighet visa min tacksamhet till er. Jag har skrivit det innan men ni är verkligen en stor del till att jag drivs framåt i det jag nu gör.
TUSEN TACK SKA NI HA och ni, ha nu en riktigt skön helg!

There are not many times a year I have set me up for the camera but now it was time to brush up on my portraits bank ....... With this picture I want with a little personality to show my gratitude to youI've written it before but you are certainly a large partwhy I driven in what I am doing. MANY THANKS TO YOU and you, now have a really nice weekend!

Stor Kram från Daniella