CRISPY NATURE-

Börjar så smått jobba med att förbereda öppningen av butiken den 24-27 maj. Vill skapa en ljus och fjäderlätt stämning för kunderna och det kommer nog krävas målning på ett ganska stort parti.. hmm, ska jag ge  mig på det eller låta det vara? Svaret får vi när nästa vecka kommer;)

Natur var färgtemat och för min del räcker det så här under sommaren. Vi omges av så otroligt fina och krispiga färger utomhus som jag gärna tar in i lagom dos för att sudda ut den magiska gränsen mellan ute och inne. Vad faller ni för när det blir sommar?

Humble beginnings working on preparing the opening of the store on May 24 to 27Want to create a light and feathery ambience for customers and it will probably take a painting on a fairly large lot, hmm, I'll give me it or leave itThe answer we get in next week;)

Nature was the theme and for me it is enough that this summer. We are surrounded by so incredibly nice and crisp colors outdoors that I love in moderation to blot outthe magic barrier between outside and inside.

-
-

1. Bord från Ermert Schäfer 2. Bomullssjalar By Nord, Sandaler By Burin 3. Korg House Doctor 


Allt gott till er! Kram Daniella