IN A SUMMER FLOWHEJ HEJ! Jag befinner mig i ett sommarrus efter en otroligt härlig vecka i Turkiet.
Här hemma lyser inte solen direkt men känslan från värmen sitter kvar fortfarande och jag kan känna hur huden stramar efter solens strålar mot den...... -Snart kommer värmen även hit var så säkra;)

Inspiration i dag från vårt sovrum som alltid kör den ljusa och softa looken.
 På väggen har jag fått upp en superfin säkerhetsnål i oversize som min butik just fått in.
Klockren, eller hur!

En annan nyhet jag stolt vill visa er är ett litet urval av silversmeden Annika Tjäder´s fina silversmycken. Smyckena finns bara i ett unikt exemplar och det är det som gör att det är så spännande att få samarbeta med Annika. Hon är en sann skapare med mycket smakfull stil och personlighet och drivs av att skapa nytt med den inre rösten som ledstjärna.
Det jag har sett hittills har verkligen sin egen skönhet på ett stilsäkert sätt. Snart hittar du hennes finheter i webbshopen men också i butiken när den öppnar 28/6. 


Känner att det var härligt att komma tillbaka på bloggen igen!

Ha en fin kväll så ses vi om inte allt för länge.

/Daniella