SATURDAY BARGAINS

Som ett helgnöje begav jag mig till mitt favoritloppis-ställe som ligger i byn bervid. Där brukar jag alltid hitta något spännande och har tidigare besökt affären en gång i veckan. Som jag skrivit innan så har senaste halvåret gått till jobb, jobb, jobb och orken på fritiden har inte funnits för sådana här utflykter. Därför kändes det extra kul den här lördagen.
I dag kom jag dit med perfekt klara loppisögon och fyllde bilen på 20 minuter. Korgen här är fylld med bl.a de här söta glasen. Mer av mina fynd kommer såklart också att dyka upp här snart.

As a fun weekend I went to my favorite flea market-place located in the village next. There, I usually always find something exciting and has previously visited the store once a week. As I wrote before it has gone past six months to jobs, jobs, jobs and energy levels during leisure time has not existed for these kinds of trips. Today I came there with perfectly clear flea eyes and filled the car in 20 minutes. The basket here is filled with, among others these cute glasses.

Nu ut i solen & rabatterna! Hej så länge!