DANIELLA + TRADEMAX = SANT.

 Mitt i semestern jobbar jag för fullt. Förra veckan berättade jag för er om ett möbelföretag som anlitat mig för att styla och fota deras produkter. I dag kan jag visa er två av plåtningarna, i två olika miljöer. Ett sådant här jobb är fantastiskt roligt att få göra. Att få forma resultatet till det Trademax som beställare vill ha är en utmaning, för sedan i nästa skede även lyckas nå deras målgrupp kan väl ses som ännu svårare. När jag planerat jobben utgår jag först och främst utifrån miljön för att sedan bestämma en passande aktivitet där det på något sätt ska identifiera företagets målgrupper´s drömmar och visioner. Det ska vara snyggt, men inte för trendigt, målgruppen måste kunna identifiera sig. Rekvisitan ska tala och sätta känslan men inte ta över huvudprodukten. Det är soffgruppen i det här fallet som kunden ska falla för och förhoppningsvis köpa. Färgvalen har jag gjort efter vad jag tyckt passat omgivningen och aktiviteten.

.


.

Det fanns önskemål från ett par av mina fina läsare om en förklaring till hur mitt tillvägagångssätt är i den här typen av uppdrag. Jag hoppas ni fått lite inblick nu, men har ni fler funderingar välkomnar jag varmt att skriva ett par rader i kommentar-fältet. 

Nu ska jag vila mina stackars ögon som fått inflamation. Hoppas på att de blir bättre i morgon.

Kram Daniella