FÖRVÄNTNINGAR......


Foto: Daniella Witte

.

Även om jag längtar till semestern så kan jag konstigt nog, med mycket förväntningar, se fram emot jobb - uppstarten till hösten. - I dag ägnade jag hela eftermiddagen i det här sagolikt fina huset. Där inne bor härliga Jannice med sin fina familj, och tillsammans med henne, min kära kollega Sofie och ursköna Ulrika planerade vi väldigt spännande händelser inför hösten. Så klart är allt väldigt hemligt än så länge men jag kan säga att det är något jag ser väldigt mycket fram emot............

.


Foto: Daniella Witte

.

Inte nog med att vi fick fika med det finaste porslinet, som jag för övrigt nog bara måste investera i, omfamnades vi av en otroligt stämningsfull miljö som Jannice verkligen lyckats skapa till total harmoni. Brevid det fina skåpet från Ikea står den snygglampan från House Doctor som Jannice faktiskt köpt i min affär. Eller hur står den som gjuten där?

Allt gott denna tisdagskväll!


/Daniella