FÖLL PLADASK


Foto: Diana Lovring (via Emmas designblogg)


Tidigt i våras, när regnet stod som spön, visade en nära vän till mig deras nyinköpta torp beläget i härligt naturskönt område. Tilltalade mig direkt. Huset var helt och hållet i behov av sanering och renovering men i allt det så infann sig en känsla som inte riktigt går att beskriva. De söndertrasade väggarna och det ödsliga ljus -insläppet fick mig att tydligt se det vackra och vilka fina bilder som skulle kunna bli till. Efter besöket i huset dröjde det inte länge förrän jag frågade min vän om jag skulle kunna få låna torpet för Inreda Utredas produktfotografering inför hösten. Såklart fick jag det! -Tack snälla Emma! När jag nu för några dagar sedan kikade in här fick jag syn på den här fantastiskt lyckade stylingen gjord av Sanne Korsholm. Med ett stort pladask föll jag, och det mycket för den sköna färgkombinationen och balansen i bilderna mellan gammalt och nytt men också för att miljön påminner mycket om den som mitt kommande styling & fotoprojekt kommer utföras i...................forts följer.Foto: Diana Lovring (via Emmas designblogg)Nu ska jag montera köksskåp. Hela vår köksö ska byggas om!

Fin dag till er! /Daniella