(min stil) I STILLEBEN


 
Foto: Daniella Witte

-

Det finns massor av energi inom mig till att fixa här hemma. Som vanligt är det tiden och orken jag tampas med men lite varje dag lyckas ändå bli gjort och mycket enklare är det när målen är uppsatta.
För att själv få en bild av känslan jag är ute efter gör jag mer än gärna ett stilleben, inga ursäkter är dåliga för det, och den här gången var det en gó känsla inom mig som blev berörd. Detta är verkligen jag!  Grönt är skönt tillsammans med trä som får kylas till med vitt, kall metall och glas. Det som egentligen är nytt i min stil är kopparn som nu på riktigt ska få flytta in i jämn och lagom balans här hemma. Våra . IU produkter som tillverkas i metallen har redan sålt överraskande bra trots att marknadsföringen varit tunn vilket är superkul. Till hösten kommer vi satsa lite mer på att visa upp det vi har och även designa nya finheter.  Då kommer allt kunna köpas i webbshoppen.

-


Foto:Daniella Witte

-


Allt gott!

Kram Daniella