WORK ON EMPTY PLACES.


Foto:Daniella Witte

Just nu sitter jag med ett superkul jobbprojekt för ett möbelföretag som tidigare aldrig anlitat en stylist och fotograf för sina produktbilder. Nu gör de rätt i att satsa i den så viktiga änden av marknadsföringen. I morgon ska jag styla och fotografera fyra utomhusgrupper. Planeringen är i full gång och i morse var jag ute och såg ut, mätte och för-plåtade de tomma platser vi ska använda oss av. Rekvisita ska också planeras väl även om den inte kommer vara så otroligt stor, det är ju huvudprodukten som ska tala, men de ting som ska användas ska ändå sätta den rätta känslan och inte bara kännas dit-placerad, vilket kan vara en utmaning. Nu råkar det vara så att jag, med en viss prestationsångest, går i gång på utmaningar så det ska säkert gå bra, hoppas jag;)  Färdiga bilder hoppas jag på att få visa er snart.


Foto:Daniella Witte


Ha en go dag vänner!

/Daniella