BY LOTTA AGATONFoto: Daniella Witte

Ni som har följt mig via Instagram vet att jag under min väldigt trevliga vistelse i Stockholm besökte bomässan Annedal 2012. Ni vet också att jag lovade bilder därifrån och då främst från Stylisternas mästare Lotta Agaton´s fina jobb. Lotta hade verkligen lyckats skapa ett hem som vilsamt omfamnade, fick mig att känna trivsel samtidigt som det hade en modern attityd med en tydlig och lite kaxig självsäkerhet. Skandinavisk ljus design i skön mix med franska loppisfynd, grafiska mönster som toppats med en liten dos rosa pastell kan jag väl kort beskriva upplevelsen. Gällande det mesta lyssnar jag alltid på min magkänsla och intuition och här räckte det att jag stod utanför det stilfulla svarta huset för att mina sinnen skulle känna välbefinnande på alla plan, och det får man nog säga är ett bra betyg. Eller vad säger ni?

Foto: Daniella Witte

Att denna begåvade kvinna har ett fint sinne för detaljer gick inte att ta miste på. Överallt fanns personliga bruksföremål som gick ton i ton och var sak hade en alldeles helt egen historia. På Beckmans Akademi i höst kommer Lotta köra en fortsättningsutbildning på hennes tidigare stylistkurser. Det ni!


Kram Daniella