FOR MY SHOP


Foto: Daniella Witte

Dagen innan jag drar till Stockholm och Formex fick jag i gassande sol gjort en höstinstallation ämnad för min shop Inreda Utreda! Egentligen har jag bokat in för plåtning till butiken på det gamla torpet, som jag skrev om här, om ett par veckor men jag var bara tvungen att ge den något nytt i en övergångsperiod. Hoppas den ska inspirera;) Sen vill jag också berätta att vi svetsat en pergola-konstuktion på vår terrass och den ska nu få tillsytt ett flexibelt  kapelltyg som ska fungera som tak för en mer ombonad känsla. I dag får ni bara se delar av det men när tyg och allt är klart ska jag visa mer.Foto: Daniella Witte

Uppe på Formex kommer jag hänga med mina goá vänner som du hittar här, här och här. Alla tre gör alltid väldigt fina inlägg om Formex och kommer säkerligen göra det den här gången också så håll utkik. Själv kommer jag hela tiden uppdatera er via mitt Instagram (Daniella Witte) under alla mina dagar i Stockholm, så häng med mig där bloggvänner. Sen blir det så klart inlägg här på bloggen också.

Nu ska jag packa!

Kram på er!