MORE FOR MY SHOP.


Foto: Daniella Witte

-Fortfarande känner jag av adrenalinet sedan min plåtning på torpet.........wow vilken känsla det är att få göra jobb i sådana här miljöer. Jag darrar... det är så häftigt! Önskar ni också kan känna det jag känner.
Men, på något sätt tar jag mig tillbaka till någon slags affärstänkande verklighet igen och samlar mig till en annan sinnesnivå. Att t.ex uppdatera min kära webbshop med ny visuell inspiration och som nu också är på väg att fyllas med massor av nyheter. Redan har det kommit in finheter som ska läggas upp på sidan och ni har väl sett att den fysiska butiken premiäröppnar för hösten den 30/8-2/9. -Det ska bli riktigt kul att få rigga upp portarna igen! 


Foto: Daniella Witte

Och för alla er som längtat! -Skärbrädan RUSTIK har kommit in i lager igen. Tjohoo!

Ha det fint i dag!

/Daniella