SHOP WEEK


Foto: Daniella Witte

-Hej på er och hej ny vecka! Ingen vecka som helst utan det är faktiskt butiksvecka för min del. Skoj som alltid. Tidigt i morse började jag på och feja inför lång-öppet-helgen som kör i gång på torsdag och 
varar till söndag. Efter sommaruppehållet är det en hel del som ska fixas, målas och möbleras om. 
-Bilderna i dag är en fortsättning på de bilder jag visade förra veckan. Ni vet torpet jag plåtade i hade också ett stort gammalt hönshus........ helt makalöst kan jag väl kortfattat beskriva den byggnaden. - Ja ni ser ju fönsterpartierna! Den här bildserien använder jag som inspiration på webshoppens förstasida och för er som går in och kikar så är sidan fortfarande under uppdatering i fall ni tycker den ser lite konstig ut. Dock ska den bli helt klar under veckan. Det är mycket att hinna med när man är själv;)


Foto: Daniella Witte


Öppettiderna i helgen är Torsdag & Fredag 11-18, Lördag & Söndag 11-16. 
Välkomna till Inreda Utreda på Wigensgård i Lomma!


Kram Daniella