START-UP FOR AUTUMN
 Foto: Daniella Witte

Jag välkomnar varmast uppstarten efter semestern. Den är speciell och innehåller alltid mycket energi inför hösten. När den kommer hör det också till att rensa och skapa nya blickfång och i samband med att vi svetsade nytt balkongräcke till vår balkong ovanför entrén kände jag mig ämnad till att göra ett  litet ryck utanför på vår trappa där vi gärna hänger, eller upprensning skulle man kanske också kalla det. Först plocka bort, sopa och tvätta för att sedan sätta dit nyplanterade växter som passar den kommande hösten till. Mina nya skor kommer från den sista handgjorda produktionen av en gammal skomakare i närområdet. Unika, fina och mycket sköna! Tror det blir dessa jag kommer springa på Formex med i veckan. Men mer om det i morgon.


Foto: Daniella Witte


Önskar er en fin start på denna fina vecka!

/Daniella