FLUFFY GREY


Foto: Daniella Witte

-Har på något sätt hämtat mig efter den intensiva och så fantastiskt roliga och härliga, men också så energikrävande lång-öppet-helgen i butiken. Jag går som vanligt in för det jag gör till 200% och tycker det är underbart,  för att sedan när projektet är avslutat gå ner till typ 20% i ork-kapacitet. Blir dock då påmind om att jobbhögen och familjen inte går ner till den nivån, men en dags vila är vad som behövs och den dagen kan verkligen göra susen. Problemet är bara att inse sitt eget bästa;)

 -I dag är jag tillbaka med fluffiga grå nyanser och det är By Nord´s enfärgade sängkläder som jag fullkomligt har förälskat mig i. -Ja, ni ser själva, sååå fina och dessutom passar de min stil helt perfekt. Det fina grå mot det bruna trä och det mjuka vita. Total trivsel och harmoni är vad det är! Här vill jag vara, så här vill jag leva. Det är min känsla just nu!Sängkläderna är ekologiska och finns för både enkelsäng och dubbelsäng. Jag gillar också att det finns olika storlekar på örngott. Extra stora som passar till Ikeas 65 x 65 innerkudde och lite mindre som passar den traditionella huvudkudden. 

Foto: Daniella Witte


Men om jag ändå skulle jobba härifrån i dag ...........

Kram Daniella