MY COMPANY!
Foto & Styling: Daniella Witte

Nu har jag i ett år arbetat i min egen firma som Inredningsstylist, fotograf, butiksägare. Känner att det kan vara dags att titta tillbaka på mitt första år och reflektera, analysera och faktiskt också kritisera hur jag valt att driva hela det här. Jag ska sitta i lugn och ro, ta mig tid att skriva ner och fundera...............titta framåt och ta med mig de erfarenheter jag har fått erfara. Vad har varit roligast och mest givande det här året........ den listan kan göras lång då allt nytt man mött på den här resan har varit väldigt roligt, men ska jag välja en favorit är det den typen av jobb ni ser på bilderna. Att efter en beställning av ett trevligt företag bygga upp en inspirerande och säljande bild med rätt budskap ut mot kund. En utmaning men väldigt, väldigt rolig och givande. Fantastiskt kul faktiskt!

Vad glad och stolt jag är för att jag tog det modiga steget ut och blev egen företagare! 

Nu kan det väl ändå passa med en rejäl klapp på min egen axel! -Yes, jag fixade det!