A PHOTOSHOOT FOR LEARNINGFoto: Daniella Witte

Det är en lugn måndag hemma i dag. Julius är sjuk och jag tar dagen till att mestadels slappa med honom. Skönt och välbehövligt för oss båda!
Ett stilleben tackar jag aldrig nej till och det här gjorde jag mest för skoj efter det att jag varit i skogen och rekat en fin plats, men också för att experimentera med mina studiolampor. Övning ger färdighet heter det och jag kan avslöja att jag i självstudiesyfte sätter upp delmål i vad jag vill lära mig i min kombination styling och fotografering. Det tar sin tid men jag har heller ingen brådis. Har planerat jobba med det här i många år och har flera drömmar som jag vill ska gå i uppfyllelse under den tiden.........sen hade jag tänkt mig att det också ska vara väldigt skoj på vägen och då gäller det att inte skynda för mycket. Vi får väl se var jag befinner mig i det här om tio år ;)

Ha en bra måndag!

/D