......FROM THIS WEEK OF WORK


Foto & Styling: Daniella Witte

-Härligt med fredag kan jag säga nu men jag måste medge att den här veckan har varit ett pendlande mellan blod, svett och tårar.  Att främst vara en god mamma, men också driva butik, blogg och frilansa som stylist och fotograf är tufft och det har jag så väl fått erfara den senaste tiden. Jag har en stark drivkraft till att vara närvarande i allt men när det på alla fronter slår till på 100% samtidigt kan jag bara inte hålla i hop det. Jag har  riktigt känt att hjärnan bränt till, om ni förstår...?+!


Foto & Styling Daniella Witte

I kväll känner jag ett lätt svalnande där uppe och med dessa bilder visar jag er lite visuellt  hur min jobbvecka sett ut. Vårt vardagsrum har här lånats ut till ett jobb jag den här veckan gjorde för Trademax. Ett företag som jag måste säga både imponerar och överraskar i positiv bemärkelse för varje dag som går och det mycket tack vare dem otroligt duktiga medarbetare som  jag har äran att jobba nära. Tack fina ni!

Nu firar vi helg!!!!   Kram Daniella