IKEA FAMILY SHOOT . DAY 1Foto: Daniella Witte

Första dagen med Ikea Family Magazine hade faktiskt inte kunnat bli bättre. Både jag och resten av familjen har njutit till tusen av upplevelsen och de underbara människor som rent ut sagt fyllt huset positiv energi. Barnen har fått vara med på var och varannan bild vilket de har gillat, men för att inte mista gnistan har de mellan varven passat på att rusa där ute i det jätte fina vädret som lyckosamt nog slog in just i dag. Helen ( på bilden nedan) som är skribent, och Jules som är AD och chefredaktör har åkt ända från London för att jobba i vårt hem vilket främst innebär att lära känna oss som familj och på det sättet få en gedigen och verklig bild av vårt liv i vårt boende. Två fantastiska människor som både hjärtligt och ärligt bjudit på sig själva vilket jag redan känner att jag kommer sakna. Men en resa till London och en fika på deras kontor är å andra sidan redan någorlunda
 planerad, ja någon gång nästa år blir det i alla fall bestämt:)
Foto: Daniella Witte

Hela teamet jobbade så avslappnat fint tillsammans och det gillade jag mycket, allt var så naturligt samtidigt som det var proffsigt................ja, ni märker säkert att jag är upp över öronen inspirerad, vilket jag verkligen är och om jag ska vara ärlig hade rakt av kunnat hoppat in i teamet och känt mig som hemma. En dröm som vem vet kanske någon gång  kan bli verkligehet...................

Dag två kommer snart var så säkra!

/ D