JAG DUKAR UPP FÖR HÖSTENS TREVLIGHETER


Foto: Daniella Witte

Hej på er! I dag vill jag bjuda er på lite kökshärligheter stort som smått. Det stora är att köket här hemma har fått sig en för mig väldigt betydelsefull förändring. Den öppna köksö-lösningen vi hade innan med rostfria hyllor har nu blivit ombyggd till en stängd och mer (enligt mig) harmonisk ö. Nu har vi lådor i rostfritt inbyggda mellan två väggar som vi valt att måla svarta för att förstärka det mörka ännu mer och på det sättet skapa ett lugn. Kan säga att målningen gjorde vi samtidigt som hela teamet från Ikea Family Magazine stod förväntansfulla och väntade:) Som en kontrast till den mörka grunden i rummet har vi upptill i stället varit noga med att hålla det ljust och luftigt. Inga mörka överskåp här alltså!


Foto: Daniella Witte

 När hösten och vintern kommer slår det aldrig fel att jag blir extra inspirerad till att bjuda in nära och kära på goda middagar och bufféer som nu så klart kommer kännas extra kul att servera på vår nya fina köksö. Och som en extra bonus till er fina läsare har jag med glädje äran att bjuda in er på en extra inspiration som visualiserar höstens kommande trevligheter här hemma...............................

Foto: Daniella Witte

............... med värme välkomnar jag er in till Design Day by Day, som drivs av duktiga Jannice, där jag gästbloggar i dag. Kom in och upplev min vision av höstens dukningar och bufféer med naturen och det fina porslinet Sarjaton i fokus. 

Önskar er med det en riktigt härlig söndag!

Kram Daniella