SNAPSHOTS FROM THE GREY SIDE
Foto: Daniella Witte

Hemma hos oss går det mesta i grafiskt jordnära toner och jag kommer nog aldrig ändra mig på den fronten. Men jag märker att jag mer och mer vill gå i från duttandet och de skarpa kontrasterna som svart mot vitt för i stället vara noga med att mjuka upp med stora partier mellanfärger. Det känns för mig mer vilsamt och skönt för ögat. Grått är en mellanfärg som jag alltid haft med men som jag nu gärna förstärker ännu mer.............kan snart tänka mig ett helt rum i grått, en ny soffklädsel i melerat grått tyg och så tycker jag den den grå är så snygg till brunt som jag också gärna smackar på med i detaljerna, men den färgen får vi prata om en annan dag.

Ha det så gott och tack för att ni alltid finns där även när det är lite glesare med inläggen här på bloggen!

Kram Daniella