STUDIO HENHOUSE


 Foto: Daniella Witte

I mitt jobb handlar det mycket om att hitta nya och spännande miljöer till olika foto & stylingprojekt.
Just nu längtar jag så otroligt mycket till min studio ska bli klar här på gården och där kommer jag kunna gör många fina jobb men i bland så behöver man något helt annorlunda för att kunna förmedla rätt känsla. Ett exempel är hönshuset där jag gjorde Inreda utredas höstinspiration. En helt fantastisk lokal där de otroliga fönsterpartierna gav det magiska ljuset och de vackra kontrasterna till den murriga och mörka interiören. Det var en jobbupplevelse ut över det vanliga som får mig att snart vilja göra något nytt där, för ännu fler vackra perspektiv fanns där och nu känns det som de bara står där och väntar på mig.


Foto: Daniella Witte


Ha en bra start på veckan!

/Daniella